Γάμος & Βάπτιση

Νυφική Άμαξα

Νυφική Άμαξα

Μια σταθερή αξία  και μια προσιτή πολυτέλεια ! Μια στολισμένη Νυφική Άμαξα εντυπωσιάζει και είναι μια εμπειρία για το ζευγάρι ! Δίνει την θέση του ο Στολισμός Αυτοκινήτου στην εντυπωσιακή μας άμαξα !

 Για αυτή την ξεχωριστή ήμερα αναλαμβάνουμε με ασφάλεια την μεταφορά σας, την τέλεια  συνεργασία για την φωτογράφιση και την άψογη εμφάνιση της άμαξας και του αλόγου μας!

Ωστόσο η άμαξα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φωτογράφιση του Next Day, αν πάλι είστε ένα ζευγάρι ανύπαντρο κάντε μια ξεχωριστή πρόταση γάμου κάνοντας μια ρομαντική βόλτα με την «Ντία» ! Ακόμα το ποιο μεγαλόσωμο άλογο μας η «Αφροδίτη» είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για γαμπρό «Καβαλάρη» που θέλει με το λευκό άλογο του να «κλέψει» τη νύφη …

Μπορούμε να παρέχουμε την άμαξα ή τα άλογα μας σε οποιοδήποτε event ταιριάζει και θα το κάνει σίγουρα ξεχωριστό !.

Στην ελληνική παράδοση το άλογο γενικά κατέχει ιδιαίτερη θέση. Η αγάπη των Ελλήνων στ΄ άλογα διαφαίνεται από τους μυθικούς χρόνους. Πολλοί αρχαίοι ημίθεοι και Βασιλείς διέπρεψαν με ονομαστά άλογα όπως ο Ηρακλής, ή ο Περσέας με τον περίφημο φτερωτό Πήγασο, αλλά και ο Μέγας Αλέξανδρος με τον ονομαστό «Βουκεφάλα» που τον μετέφερε μέχρι την Ινδία. Οι αρχαίοι Έλληνες γλύπτες άρχισαν πρώτοι να παρουσιάζουν τη τέλεια τέχνη τους σμιλεύοντας σε μάρμαρο τέλεια άλογα στολίζοντας τους καλύτερους ναούς τους, όπως τον Παρθενώνα, και ιερούς χώρους όπως την Ελευσίνα. Σήμερα ακόμη οι ωραιότεροι ανδριάντες θεωρούνται εκείνοι των έφιππων που στολίζουν τις κυριότερες πλατείες των πόλεων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωση σας. Θα είναι δική μας χαρά να δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη Χαρά σας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This