Ζεστά Πιάτα

Buffet

Μπουφέ – Κέτερινγκ

Προσφέρουμε γεύσεις για όλα τα γούστα και για κάθε οικονομική πρόβλεψη ειδικά σχεδιασμένες  να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για οποιαδήποτε εκδήλωση.
Τα μενού περιλαμβάνουν μπάρμπεκιου, μαγειρευτά φαγητά, κρύα πιάτα και ειδικά μενού επιλογής ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Όλα τα μενού μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις προσωπικές σας επιθυμίες . Μπορούμε να δημιουργήσουμε για να απολαύσετε στη δεξίωση σας οποιαδήποτε παραδοσιακή ή πρωτότυπη λιχουδιά  που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Σε εμάς μπορείτε να συνδυάσετε το άριστο γαστρονομικό αποτέλεσμα με την καλαίσθητη διακόσμηση του χώρου, τον κατάλληλο φωτισμό ,την ιδανική μουσική κάλυψη της εκδήλωσης και αν όλα αυτά δεν αρκούν, διαθέτουμε διάφορα μηχανήματα  ειδικών εφέ που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν !!! Και για επιδόρπιο ; Τίποτα  καλύτερο απο το γάλακτος παγωτό μας σε ένα από τα πανέμορφα καρότσια μας !

Μπουφέ - Catering

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωση σας. Θα είναι δική μας χαρά να δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη Χαρά σας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This