Γάμος - Βάπτιση

Στολισμός

Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα αυτό που βλέπουμε για αυτό και είναι σημαντικό ο στολισμός γάμου ή βάπτισης να είναι ιδιαίτερος και καλαίσθητος.

Mην ξεχνάτε πως θα υπάρχει μια ζωή στο άλμπουμ των φωτογραφημένων σας στιγμών. Απλά φανταστείτε το θέμα που επιθυμείτε και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε.

Φωτογράφηση

μια ακόμη υπεύθυνη εργασία που μπορείτε να μας εμπιστευτείτε καθώς συνεργαζόμαστε με άριστους επαγγελματίες φωτογράφους που θα καταφέρουν να σας κερδίσουν… όχι μόνο μέσα από τα δείγματα της δουλειάς τους, αλλά και σαν άνθρωποι. Όποια και αν είναι η οικονομική σας πρόβλεψη θα καταφέρουμε να βρούμε τη λύση και να  αιχμαλωτίσουμε τις όμορφες στιγμές σας.

Γάμος
Γάμος

Επίσης  στο  εργαστήριο  μας  με  ολόκληρη  την  έμπειρη  ομάδα  μας  με  μεράκι  και  ατελείωτη φαντασία  δημιουργούμε  οτι  έχετε φανταστεί  «χειροποίητες   κατασκευές   απο   οτιδήποτε   χειροπιαστό» 

Μπομπονιέρες

Διαθέτουμε τεράστια συλλογή σε όλα μας τα είδη,που μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε ότι έχετε φανταστεί.

Σε περίπτωση όμως που θέλετε κάτι διαφορετικό κάτι μοναδικό, με θεματικό χαρακτήρα, μπορούμε να το κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς ή για το αστέρι σας.

*Οι υπηρεσίες μας μπορούν να γίνουν μεμονωμένα.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Διακόσμηση εκκλησίας και δεξίωσης

Δημιουργικές συνθέσεις με λουλούδια

Φωτογράφιση εκδήλωσης

Προσκλητήρια

Mπομπονιέρες γάμου και βάπτισης

Ηχητική και φωτιστική κάλυψη

candy bar – lemon bar

Τραπέζι ευχών

Ολοκληρωμένο πακέτο νονών

Ολοκληρωμένο πακέτο κουμπάρων

Catering -buffet

Καρότσια παγωτού

Μαλλί της γριάς – pop corn

Γλυκά-τούρτες

Ανιματέρ

Νυφική άμαξα

Πόνυ με άμαξα

Πυροτεχνήματα

Συμβουλές για τον στολισμό γάμου

Επιλέξτε το θέμα του Γάμου

  vintage Γάμος , τροπικός Γάμος , παραδοσιακός Γάμος, ένας μοναδικός Γάμος!

Ό,τι και αν σας αρέσει μη διστάσετε να το κάνετε θέμα του Γάμου σας. Διατηρήστε το ίδιο θέμα αυτό σε ολόκληρο το Γάμο, συμπεριλαμβανομένης και της διακόσμησης.

Το πιθανότερο είναι πως κάνοντας επιλογές που εκφράζουν εσάς, παρά εν δίδοντας στις προτιμήσεις άλλων, θα δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό θέμα που θα αντικατοπτρίζει το δικό σας προσωπικό γούστο, και θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Η επιλογή του θέματος θα σας διευκολύνει να καταλήξετε στη κατάλληλη διακόσμηση για το Γάμο σας.

Γάμος
Γάμος

Γαμήλια Δεξίωση

Αν κάνετε τη Γαμήλια Δεξίωση σας σε αίθουσα, και έχετε επιλέξει να περάσετε κάτω από μια πανέμορφη αψίδα από υπέροχα λουλούδια ή ανάμεσα από δύο ρομαντικά διακοσμημένες ανθοστήλες, θα φανεί πραγματικά περίεργο αν αμέσως μετά χαιρετίσετε τους καλεσμένους σας σε μία αίθουσα που δεν είναι του Γούστου σας…

Πρέπει να επιμείνετε στο στυλ σας και να είστε αυστηροί με την κατεύθυνση που επιλέξατε να ακολουθήσετε. Δεν είναι κακό να είναι κανείς εκλεκτικός, προσπαθήστε όμως να προσανατολιστείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα για τη Γαμήλια Διακόσμησή σας, διαφορετικά οι καλεσμένοι σας θα νοιώσουν μπερδεμένοι.

Decor Γάμου

Αν οι λεπτομέρειες του νυφικού είναι λιλά, η ανθοδέσμη της νύφης είναι λιλά, και γενικότερα κυριαρχούν λιλά και λευκά χρώματα σε όλο το μυστήριο, το τελευταίο που θα θέλατε θα ήταν κόκκινα ή μπλε τραπεζομάντηλα στις ροτόντες της Αίθουσας Δεξιώσεων ή καταπράσινα runner στα τραπέζια.

Βεβαιωθείτε πως το decor στο Γάμο και τη Δεξίωση είναι συναφές, και ότι τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν θα δένουν αρμονικά.

Γάμος
Γάμος

Ανθοσυνθέσεις

Αν έχετε ανθοσυνθέσεις στα τραπέζια, τα άνθη που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι ιδίου τύπου με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο Στολισμό της εκκλησίας, του αυτοκινήτου, και της ανθοδέσμης της νύφης.

Εννοείται πως αν έχετε χρησιμοποιήσει αληθινά άνθη στη εκκλησία, τα “ψεύτικα ροδοπέταλα” δεν έχουν καμία θέση ούτε στη Δεξίωση! Το στυλ και το χρώμα φυσικά και θα πρέπει να ταιριάζουν με την υπόλοιπη Διακόσμηση.

Κεριά

Τα κεριά θα πρέπει επίσης να ακολουθούν τα κεντρικά χρώματα της Διακόσμησης του Γάμου σας και μπορούν να ταιριάξουν πολύ όμορφα και στις ανθοσυνθέσεις που θα τοποθετηθούν στην Δεξίωση.

Προσδίδουν ενδιαφέρον, ζεστασιά, ρομαντισμό και φινέτσα. Μπορείτε ακόμα και να διατηρήσετε για κάποια ώρα μοναδική πηγή φωτισμού τα κεριά, καθώς αν μη τι άλλο υπό το φως των κεριών θα μπορούσε να αγκαλιαστεί το ζευγάρι για τον πρώτο του χορό.

Το μυστικό για μία καλόγουστη Γαμήλια Διακόσμηση είναι να δένουν όλα αρμονικά με το θέμα που έχετε επιλέξει, να δένουν τα χρώματα μεταξύ τους και να μην καταλήξει να φαίνεται σαν να τα επιλέξατε όλα βιαστικά, την τελευταία στιγμή.

Να φανεί πως με αφοσίωση και αγάπη φροντίσατε να ταιριάξετε το κάθε τι, αφιερώσατε χρόνο και χρήμα ώστε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και για να ευχαριστήσετε και τους καλεσμένους σας και εσάς

Γάμος

Γαμήλια Διακόσμηση

Η Γαμήλια Διακόσμηση μπορεί να περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πλευρές του Γάμου σας. Μπορεί να αποτελείται από μία αψίδα, στολισμό τραπεζιών, λουλούδια και φωτισμό. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα ώστε να διασφαλίσετε το ότι ο στολισμός σας θα είναι κάτι για το οποίο θα είστε εύκολα περήφανοι, με όποιο budget !

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ;

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωση σας. Θα είναι δική μας χαρά να δημιουργήσουμε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη Χαρά σας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This